made-in-sweden1
 
 

Ridicator de calibru Olimpic

Simson Compact este un minigrup hidraulic ce combina un numar de proprietati unice. Greutatea redusa, dimensiunea compacta si inalta capacitate caracterizeaza toate aceste unelte. Calitatea si fiabilitatea sunt doua atribute cheie care au transformat marca Simson intr-o unealta de varf. 
  
 
Simson-bakficka1
 
 

Pocket-size 15-tonner

Cantareste abia 3,7 Kg si este cel mai mic cric. Cu toate acestea poate ridica 15 tone. Este astfel o unealta hidraulica usoara din categoria grea.Caracteristica aceasta se aplica, de asemenea, intregii game de cricuri compacte produse. Capacitate ridicata, un design elegant si o greutate redusa. Aceste calitati au transformat gama Simson Compact in niste aparate  apreciate de tehnicienii de reparații și producătorii  din întreaga lume.

 

Simson are Siguranta inclusa

Din motive de siguranta, fiecare cric este echipat cu o supapa de siguranta localizata pe pompa si setata sa fie activata la 825 bar.
Simson Kompakt este conceput cu un factor de siguranta de 3 impotriva supraincarcarilor si un factor de siguranta 4 impotriva cedarii.
 
Simson Kompakt under vatten
 
 

Mai mult decat un ridicator 

Un sistem hidraulic inchis este una din specialitatile cele mai importante ale Simson. Aceasta permite cricului sa opereze perfect in toate pozitiile. Nu doar pentru ridicare, dar si pentru tragere si impingere in toate directiile. De sus in jos sau lateral, daca e necesar. Cricul este de asemenea utilizabil subacvatic, lucru ce il face extrem de apreciat de constructorii de poduri, in porturi, dar in special in industria offshore unde cerintele de calitate sunt extrem de stricte. 

Sistemul hidraulic inchis protejeaza, de asemenea cricul impotriva coroziunii, pe moment ce spatiul de deasupra pistonului este umplut cu ulei cand pistonul este presat in jos spre capatul cursei acestuia.

 
 
 
 
 
 
 
detalj-ventil1
 
 

Simson este realizat pentru medii extreme


Meticulozitatea selectarii materialelor este unul dintre secretele din spatele exceptionalei fiabilitati a marcii Simson. Pistonul, de exemplu, este realizat din otel de bila de rulment intarit iar cilindrul este realizat din otel de inalta rezistenta. Mai mult, fundul cilindrului este marit substantial pentru a spori abilitatea acestuia de a rezista la incarcari neuniforme. Sporeste de asemenea rezistenta acestuia la temperaturi inalte. Simson este acoperit în mod standard printr-o garanție de trei ani împotriva manoperei și a defectelor de materiale ale pistonului și cilindrului. Aceasta este o dovadă clară a standardului de înaltă calitate al cricului. 
 
 
Elefantfot colcorr erik
 
 

Simson – un luptator rezistent

Primul cric Simson a fost produs la mijlocul anilor ’50. Multe mii de cricuri Simson au fost fabricate de atunci și multe dintre ele sunt încă pe deplin operaționale. De-a lungul anilor, Simson a fost în mod natural îmbunătățit pe o serie de aspecte și este acum un instrument deplin perfectionat.
Multe companii industriale eminente sunt clienții noștri, iar constructorii lor și tehnicienii de reparații l-au lăudat pe Simson ca fiind un accesoriu fiabil care le simplifică munca.

Întrebați tehnicianul care urmează să urce pe o scară pentru a schimba o roată a unei macarale care se deplasează …
Întrebați sudorul care folosește un Simson pentru a alinia plăcile pe care urmează să le prindă …
Întrebați un instalator de servicii care călătorește în întreaga lume și își poartă instrumentele personale cu el …
825bar-3y-ASME-CE1