Descriere 

Echipamentul PAE-15 de batere stalpi este proiectat pentru a fi montat pe brațul excavatorului, în locul unde este normal atașata cupa.

Echipamentul de batere piloți excavator PAE-15 este utilizat pentru baterea stalpilor de lemn cu diametrul de pana la 140 mm și lungimea de până la 5 m pentru structuri de protecție a livezii sau viilor, precum și pentru baterea profilelor de oțel pentru instalații fotovoltaice, bariere consumatoare de energie sau pt. construcția de platforme.

Echipamentul de batere piloți poate fi folosit pentru a bate si alți piloți (de exemplu, beton armat) cu utilizarea unei inserții/ protectii adecvate. În mod standard, echipamentul este echipat cu un picon hidraulic PH150.

Date tehnice

Parametru Unitate Marime
Presiune de lucru picon MPa 12
Energie de impact picon J 324
Numar batai pe minut 1/min. 700 ÷ 900
Inaltime catarg mm 1000
Necesar de ulei dm 3 /min. 30
Masa echipament kg 280
Masa excavator kg 1500 ÷ 4500
Inaltime pile mm

5000

Constructie si principiu de functionare

Ghidajul pentru accesorii (1) este atașat la brațul excavatorului in locul punctului de montare al cupei. Un cilindru hidraulic (4) este instalat în ghidaj, care permite catargului culisant (2) să fie extins în sus cu 1000 mm. Un picon hidraulic (3) echipat cu un sistem ciocan-nicovală și ghidaj de stalp este atașat de catargul în mișcare. Înainte de a ghida stalpul, brațul excavatorului ar trebui ridicat cât mai sus posibil. Piconul hidraulic (3) este echipat cu ochiuri prindere care facilitează ridicarea stalpului pe verticală.

 

Contact WHATSAPP
Cere mai multe detalii tehnice si o oferta de pret aici.