Asigurati un ulei de calitate pentru a optimiza performanta sistemelor dumneavoastra! 

75% din defectiunile aparute in sistemele hidraulice si cele de lubrifiere sunt cauzate de contaminarea uleiului. Un ulei hidraulic in parametri de contaminare normali, asigura functionarea corecta a sistemului, iar nivelul de curatenie al uleiului din sistem si controlul acestuia mentin reduse costurile de productie, evitand opririle nedorite si costurile de reparatie neasteptate, marind perioadele dintre reviziile necesare.

Unele din industriile principale in care sistemele hidraulice sunt parte integranta a proceselor de productie sunt: centrale eoliene, otelarii, injectie mase plastice, masinarii de productie a hartiei, prese hidraulice, bancuri de testare, sectorul aeronautic, etc.

Cele mai utilizate tipuri de uleiuri, depinzand de necesitatile fiecarei industrii, sunt:

  • Uleiuri hidraulice;
  • Uleiuri dielectrice;
  • Uleiuri de lubrifiere; 
  • Uleiuri pentru transferul caldurii;

Hidraulica Industrial si partenerul nostru in filtrare, FiltrosCartes, va ofera sfaturi necesare pentru a imbunatati sistemele hidraulice prin implementarea unor sisteme de diagnosticare, monitorizare si control al uleiului, precum si furnizarea de carcase, purificatoare, conditionari, sisteme off-line, unitati de filtrare mobile, numaratoare de particule, senzori, alaturi de multe alte astfel de produse. 

schema-filtrare-hidraulica

Schema filtrare de baza

Aparatura hidraulica de filtrare 

Agregatele hidraulice de filtrare comercializate de societatea noastra sunt produse de specialistul in filtrare numarul 1 din Spania, FiltrosCartes.  

unitatefiltrare