Grupuri hidraulice mobile actionate la priza de putere (PTO) a utilajelor agricole, versiuni disponibile de baza, fara distribuitor hidraulic, sau cu distribuitor hidraulic pana la 4 sectiuni de lucru, cu actionare manuala.

SOLICITĂ OFERTĂ ! 

 

Acest agregat hidraulic este utilizat in special in domeniile: agricultura, horticultura, forestier, constructii si industrie. 

Designul universal al acestuia permite montarea directa pe tractor, in fata sau spatele acestuia, prin intermediul sistemului de prindere in 3 puncte al acestuia. 

Un ax de la priza de putere este necesar pentru conectarea corecta la tractor. In cazul utilizarii unui ax prelungitor, ansamblul hidraulic poate fi montat mai departe de tractor, ca de exemplu direct pe pamant, pe un trailer, platforma, etc.

Unitatea furnizată este completă si gata de utilizare, avand toate elementele necesare pentru functionarea propriu zisa. Aceasta este furnizata fara ulei, fiind necesara umplerea cu ulei a tancului si conectarea axului de antrenare la priza tractorului.

Detalii tehnice grup:

Ax iesire grup hidraulic: standard PTO 1 3/8 ”

Turatie maxima intrare: 540 rpm

Volum geometric pompa: 20/ 22/ 26/ 33/ 39/ 46 cmc/ rot

Capacitate maxima pompare( functie si de turatia de intrare) : 94 l/ min

Presiune maxima furnizata in sistem: 230 Bar

Ulei recomandat: Hidraulic cu o densitate de 30 cSt ( echivalent HL 30) 

Fara control debit/ Cu distribuitor hidraulic manual .

Alte accesorii furnizate:

  • Filtru de umplere cu sita si aerisire. 
  • Filtru de retur de finete 25 microni. 
  • Indicator nivel ulei cu termometru. 
  • Manometru analog presiune.
  • Buson evacuare cu magnet.